top of page
IMG_2183.jpeg

Om oss

Vi, Maria Franfie och Tobias Sandell Yxner, är glada att tillkännage att "Pure Motion STHLM" öppnat - en Naprapatisk klinik i Stockholm som föddes ur vår vänskap, en vänskap som startade redan 2011 under universitetstiden på Naprapathögskola.

Vår långvariga vänskap och gemensamma resa genom universitetet har utan tvekan byggt en stark grund för vårt professionella samarbete. Det sägs ofta att arbeta tillsammans med en vän kan vara otroligt givande, eftersom det reda finns en djup förståelse och ett förtroende för varandra.

Efter år av delad passion, engagemang och otaliga timmar av lärande är vi stolta över att ha förverkligat vår dröm. "Pure Motion STHLM" är mer än bara en affärsidé; det är ett ”statement” om vilka vi är som praktiskt utövare och vår satsning på en holistisk hälsa och välmående.Vår vision är att erbjuda förstklassig naprapati genom att behandla och förebygga.

Som vänner och kollegor inom naprapati, är Tobias och Maria dedikerade uppgiften att leverera personlig, medkännande och effektiv behandling till våra fantastiska patienter med målet att hjälpa er att förebygga och uppnå ert bästa välmående.

Välkommen till Pure motion! 

Maria Franfie-Bendito "Franfit"

Legitimerad Naprapat, Lic. Personlig Tränare samt tränare inom kvinnohälsa med fokus och inriktning inom idrottsmedicin.

Maria har jobbat som Naprapat sedan 2015. Hennes drivkraft är att jobba utifrån ett holistisk perspektiv där hon ser patienten helheten på så sätt kunna förstå patientens grund problematik och se kärnan med besväret.

Maria har jobbat som Naprapat och medicinsk ansvarig för AIK Fotbolls juniorlaget, Spårvagens Simklubb samt Enskede IK damlaget. I dagsläge kan du hitta henne i Rågsveds IF herrlag.

  • png-clipart-computer-icons-internet-black-icon-miscellaneous-logo-thumbnail
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
Maria Franfie Naprapat

Tobias Sandell Yxner ”NaprapatYxan

Tobias Sandell Yxner, även kallas Naprapat Yxan, är legitimerad naprapat och är utbildad naprapat sedan 2015. Som person är Tobias lugn, positiv och träningsintresserad som utgår alltid från helheten och tar hänsyn till både kroppsliga och sociala faktorer som kan bidra till att smärta och andra besvär uppstår. 

 

Sedan 2017 har Tobias kombinerat sitt arbetet som Naprapat med att undervisa och handleda på Naprapathögskolan i Stockholm. Där vägleder och hjälper han skolans elever att utveckla sina manuella och teoretiska kunskaper på klinikens patienter.

 

Tobias arbetar också som Crossfit coach på Träningslabbet i Årsta. Ett arbete där han liksom när det gäller naprapatin får hjälpa människor att bli både rörligare och starkare i kroppen. Han har tidigare spelat innebandy på elitnivå dels i Tyresö Trollbäcken IBK, dels i Älvsjö AIK där han också varit A-lagets fystränare.

Tobias Sandell Yxner
  • png-clipart-computer-icons-internet-black-icon-miscellaneous-logo-thumbnail
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page